Spring naar inhoud

Andere activiteiten

Bijbelstudieochtend voor vrouwen

Al heel wat jaren is er in Kamperveen een Bijbelstudiegroep voor vrouwen. Ons doel is om samen te groeien in geloof en
toewijding aan God en een getuige te zijn van de liefde van Christus. De opzet is om ongeveer eenmaal in de vier weken bij iemand thuis samen
te komen. Aan de hand van een boekje (dat elke groep zelf kiest) wordt er Bijbelstudie gedaan, gebeden en gezongen. Jonge kinderen gaan gewoon mee en spelen ondertussen met elkaar. Op deze ochtenden neemt de ontmoeting van vrouwen in verschillende leeftijden en met verschillende (kerkelijke) achtergronden een belangrijke plaats in. In de afgelopen jaren zijn vrouwen erdoor opgebouwd in hun geloof, bemoedigd en gegroeid in hun persoonlijke relatie met God. Elk seizoen wordt afgesloten met een gezamenlijke themamorgen, waarbij een gastspreker wordt uitgenodigd. Op deze morgen zijn alle vrouwen van Kamperveen en omstreken uitgenodigd. De Bijbelstudieochtenden zijn op dinsdag- of vrijdagochtend. Er is altijd de mogelijkheid een keer mee te draaien. U/ jij bent van harte welkom!

Neem voor meer informatie contact op met:
Harriët van ’t Oever (vrijdagochtend)
Rianne ten Hove (dinsdagochtend).

Projectkoor Sound of Praise

Hou je van zingen? Doe dan eens mee met het projectkoor Sound of Praise. Iedereen is van harte welkom! Het projectkoor Sound of Praise werkt dit seizoen mee aan de zangdiensten met Kerst en met Pasen. Voor het kerstoptreden repeteren we op maandagavond van 19.00 - 20.00 uur in de Veenhof op 30 oktober - 6, 13, 20, 27 november - 4, 11, 19 december. De repetities voor het optreden tijdens Pasen communiceren we via Ons Kerkblad. Opgeven kan via e-mail: sound.of.praise@hotmail.com.

Tot zings!

Willemijn Veenstra, Joëlle Plender en Mariëlle van Winkelen