Spring naar inhoud

Projectkoor Sound of Praise (Kerst 2019)

Houd je van zingen? Dan ben je van harte welkom om te komen zingen in ons koor Sound of Praise! Benieuwd naar het repertoire? Neem dan eens een kijkje op Facebook. Met Kerst werken we mee aan twee zangdiensten. Lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan snel aan. Ook wanneer je buiten Kamperveen woont, zien we je graag verschijnen op ons koor. Je kunt je aanmelden als vast lid of als tijdelijk projectlid. Dit graag voor 11 november i.v.m. het bestellen van de muziek. Stuur even een mailtje naar: sound.of.praise@hotmail.com

Op maandagavond wordt er van 19.30 – 21.00 uur o.l.v. dirigent Marijn de Jong gerepeteerd in de Veenhof. Tijdens onze optredens zorgt Ellis van der Scheer (dwarsfluitist) voor de muzikale omlijsting. De volgende repetitiedata staan gepland:

♪ 18 november (pauze met koffie/thee & ontmoeting)

♪ 25 november (na afloop kort overleg)

♪ 2 december

♪ 9 december

♪ 16 december

23 december (generale repetitie met na afloop koffie/thee)

♪ Op 24 december, Kerstnacht, mogen we zingen in het kerkje op het Zuideinde te Kamperveen. Jannemieke van Ittersum zal (i.p.v. Marijn) ons koor deze avond begeleiden op de piano. De dienst begint om 21.30 uur.

♪ Op 26 december,Tweede Kerstdag, werken wij samen met het gemengd interkerkelijk koor D.E.V. mee aan een zangdienst die om 9.30 uur gehouden wordt in de Hervormde Kerk te Kamperveen.

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen op ons koor en samen zingend te getuigen van onze grote God!

Hartelijke groet,

Janet, Joëlle, Willemijn & Mariëlle