Spring naar inhoud

Verlenging zendingswerk familie ’t Hart

Onze gemeente is via GZB Deelgenoten betrokken bij de uitzending van Martin en Marleen ’t Hart naar Rwanda. Sinds 2016 ondersteunen zij daar de kerk en de Anglicaanse scholen met ICT middelen. Het werk dat zij zijn begonnen levert een grote bijdrage aan het Bijbels onderwijs op scholen van de kerk en aan het kinder- en jeugdwerk in de gemeente, vandaar dat de GZB heeft besloten om hun contract met 2 jaren ter verlengen.

Via de opbrengst van de bekende ‘zendingsbussen bij de uitgang’ willen we als gemeente het werk van de familie ’t Hart financieel blijven steunen.  In het fimpje vertellen Martin en Marleen wat ze de komende twee jaren hopen te doen. Daarnaast kunt u hen ook volgen op www.gzb.nl/hart4rwanda of facebook.com/hart4rwanda.